Facility management

Front med skilt

Kontor på central adresse

Vores kontorbygning befinder på Gl. Skivevej 73A som er beliggende særdeles centralt ved indfaldsvejen til Viborg. Du vil få et kontor med kort afstand til centrum, og hvor der kører ca. 19.000 biler forbi i døgnet. 

Kontorleje eller virtuelt kontor
Hvis tiden er inde til at få en flyvende og fornem start rummer vores kontorhotel alle muligheder. Kontorhotellet rummer både små og store lokaler, og så er ejer Magne Sandgaard godkendt af Rigspolitiet og Erhvervsstyrelsen til at huse udenlandske virksomheder jf. hvidvaskloven.

Hvis man som udenlandsk virksomhed ønsker at være repræsenteret i Danmark, kan og må vi huse disse juridiske enheder. 

Hvad end du er interesseret i lang – eller korttidsleje faciliterer vi begge dele. Vi er interesserede i at give dig en mulighed for at drive virksomhed fra gode lokaler, og vi vil derfor sammen med dig finde den løsning der passer til dig og din virksomhed. 

Prisleje
En virtuel kontorleje starter ved 1095 kr. pr. måned ex. moms. Denne løsning indbefatter adresse og adgang til vores reception samt postbehandling. Denne løsning kan udbygges efterhånden, som behovet opstår og kan ende med leje af et egentlig kontor, hvor vi så agerer administrativ support.

Er du derimod interesseret i at leje et fysisk kontor hos os er lejeprisen 800 kr/m2/år.

Inklusiv i lejen er adgang til alle vores fællesarealer, herunder køkken med spiseplads, toilet, reception mv. 


Lokaleoversigt

Vi tilbyder leje af flere forskellige lokaler som alle er en del af vores kontorhotel på Gl. Skivevej 73A, 8800 Viborg.